dimarts, 12 de març del 2013


Cámaras compactas de 35mm

Sens dubte les càmeres compactes de 35mm són les més esteses mundialment, són de gran senzillesa d'ús i requereix coneixements i pràctica fotogràfica mínima. Les característiques principals són: Menor cost,Visor òptic directe,Objectiu no intercanviable











càmeres APS
Si bé aquestes càmeres van tenir una curta vida, i en l'actualitat no s'utilitzen, és interessant considerar que van ser el resultat de la primera unificació entre el sistema analògic i el digital, ja que el registre de la imatge es realitzava sobre pel · lícula, podent agregar a la mateixa informació digital. Les càmeres APS (Advanced Photo System) són el resultat de l'acord adoptat per diversos fabricants mundials per aconseguir simplificar el funcionament de les càmeres fotogràfiques per als usuaris inexperts i més introduir millores substancials davant les comunes càmeres compactes de 35mm. Entre altres coses, aquestes càmeres disposen d'indicadors d'estat, permeten treure fotografies de tres formats (clàssic, alta definició i panoràmic), permeten el canvi de pel · lícula a mig ús, etc.





Cámaras réflex SLR

Una càmera rèflex SLR (Single Lens Reflex) és una càmera fotogràfica en la qual la imatge que veu el fotògraf a través del visor és exactament la mateixa que quedarà capturada. Això s'aconsegueix mitjançant el reflex de la imatge (d'aquí el nom) sobre un mirall o sistema de miralls. Igual que les càmeres compactes, poden ser càmeres tradicionals de pel · lícula fotogràfica o digitals (DSLR).
Aquestes solen ser les càmeres preferides pels fotògrafs aficionats i professionals, ja que permeten un control gairebé absolut sobre cadascun dels seus elements i paràmetres i disposen de multitud d'accessoris intercanviables per diferents propòsits.



Mohamed.Houli



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada